Luka Basi pozvonil na domu oboževalke Špele in jo neizmerno osrečil (FOTO)

Luka Basi pozvonil na domu oboževalke Špele in jo neizmerno osrečil (FOTO)

Luka Basi je v teh dneh z obiskom razveselil Ravenčanko Špelo Erjavec, ki ji je podaril tudi pulover.

Kot nam je zaupala Špela, je sodelovala v nagradni igri, v kateri se je potegovala za pulover Luke Basija. Kot je dejala, je bila sreča na njeni strani, darilo pa ji je osebno dostavil priljubljeni glasbenik, ki je po besedah nagrajenke s tem poskrbel za čudovit dan.

“Zelo sem vesel, da sem bila izbrana za nagrado, da me je Luka Basi obiskal kar na mojem domu in mi osebno predal pulover, ki ga bom z veseljem nosila. Še z večjim veseljem pa se bom spominjala najinega srečanja, za katero upam, da ni bilo zadnje, je po prevzemu nagrade vzhičena dejala Špela”, ki še pravi, da se ji je s tem izpolnila ena velika želja. “Že od začetka sem namreč njegova oboževalka.”

Pri tem naj še omenimo, da bo letošnje poletje za simpatičnega Basija, ki je pred kratkim izdal novo skladbo, glasbeno (po)polno, saj bo nastopil na kar dveh največjih festivalih pop glasbe na Hrvaškem. S singlom Ljubav mog života bo nastopil junija na CMC Festivalu Vodice in bo tako že peto leto zaporedoma del tega festivala.

Pevec pa je za poletne mesece naznanil tudi duet z zvezdo Ivano Kovač, sicer hčerko legendarnega Miše Kovača. Pred kratkim pa ga je razveselila še ena izjemna novica, saj so prav ta duet med več kot 300 prijavljenimi skladbami sprejeli na letošnji splitski festival, kjer bo bo glasbenik nastopil že drugič v družbi najuspešnejših imen naših sosedov. Luka Basi bo namreč kot edini slovenski glasbenik nastopil na omenjenem festivalu.

Preberi Izvorno Novico

Interdiskont.si | Ponudbe meseca