Svojci tudi to nedeljo neuspešno iskali pogrešanega Vida Sekolovnika iz Vuzenice

Svojci tudi to nedeljo neuspešno iskali pogrešanega Vida Sekolovnika iz Vuzenice

Zaskrbljeni svojci Vida prosijo, naj se vrne domov. “Pridi domov ali pa me pokliči, samo toliko, da vsaj poveš, da je vse v redu, saj nas skrbi zate in te pogrešamo ter imamo radi. Če pa bere to slučajno prijateljprijateljica od Vida pri kateremi je Vid, potem ga prosim naj sporoči Vidu, da ga iščemo, pogrešamo in da bo vse v redu, ne glede na to, kaj se je sedaj dogajalo (iskalne akcije, solze, upanje …). Še enkrat hvala vsem iz srca in v upanju naprej, dokler Vida ne bo doma. Prosim, če delite naprej,” je pred nedeljsko iskalno akcijo na Facebooku zapisala Vidova sestra, ki je za Koroške Novice navedla, da ga žal tudi tokrat niso našli. Vsem, ki so pri iskanju sodelovali pa se zahvaljujejo za pomoč.

Vid je visok okoli 170 cm. Je vitke športne postave in ima na paž pristrižene rjave lase. Nazadnje so ga videli v sredo (14. aprila) zjutraj, ko je odšel od doma. Po navedbah svojcev je bil oblečen v črno trenirko. V sredo (14. aprila) je bil okoli 8. ure opažen ob reki Dravi pri HE Vuzenica. Vse, ki so ali bi Vida opazili oziroma videli pa na PU Celje prosijo, da to sporočite na telefonsko številko Policijske postaje Radlje ob Dravi (02) 887 06 00, na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00.

Svojci tudi upajo, da bo v teh dneh lepše vreme, da bodo lahko preiskali še več terena, kot včeraj, ko jim vreme ni prizanašalo. Vse pa še enkrat prosijo, da spremljate dogajanje v zapuščenih hišah, vikendih, planinskih kočah in postojankah, skednjih …, če bi slučajno opazili karkoli v povezavi z Vidom. Vse morebitne informacije o njem lahko posredujete tudi na na telefonsko številko Vidovih staršev: 070 718 848.

Preberi še:  V Gabrkah se je hudo poškodoval mladoletni motorist, ki je vozil vinjen in brez izpita. Hudo prometno nesrečo obravnavali tudi v Vrbnem

Preberi Izvorno Novico

Interdiskont.si | Ponudbe meseca

Jezički:
,