Luka Basi predstavlja novo skladbo, kot edini slovenski glasbenik bo poleti nastopil na 61. splitskem festivalu

Luka Basi predstavlja novo skladbo, kot edini slovenski glasbenik bo poleti nastopil na 61. splitskem festivalu

Eden najbolj priljubljenih izvajalcev pri nas in eden najbolj opaženih mladih izvajalcev na hrvaškem, Luka Bas predstavlja novo skladbo z naslovom Ljubav mog života. Tik ob izidu pesmi pa je simpatični Korošec naznanil tudi velik uspeh. Letos julija bo ponovno del splitskega festivala.

Luka je znan po tem, da je vsaka njegova pesem velika uspešnica, ki dvigne družbo, ki jo prepevajo množice, znova in znova osvaja milijone ogledov. Hitom Istrijanko, ružo moja, Meta, Taxi, Prokleto zlato, Ružo bila in drugim, se je pridružila nova skladba z naslovom Ljubav mog života.  Pesem govori o neuslišani ljubezni in o tem, kako zelo boli, če ob sebi nimaš osebe, ki ti pomeni vse na svetu. Videospot je Luka snemal na slovenski obali in v Splitu.

Za skladbo je poskrbela Lukina stalna ekipa – glasbo je napisal Raay, besedilo Nenad Ninčević, videospot pa je posnela ekipa NEO VISUALS.

Prihajajoče obdobje pa bo za simpatičnega Basija glasbeno (po)polno, saj bo nastopil na kar dveh največjih festivalih pop glasbe na Hrvaškem. S singlom Ljubav mog života bo nastopil junija na CMC Festivalu Vodice in bo tako že peto leto zaporedoma del tega festivala. Za letošnje poletje je pevec naznanil tudi duet z zvezdo Ivano Kovač, sicer hčerko legendarnega Miše Kovača. Pred kratkim pa ga je razveselila še ena izjemna novica, saj so prav ta duet med več kot 300 prijavljenimi skladbami sprejeli na letošnji splitski festival, kjer bo bo glasbenik nastopil že drugič v družbi najuspešnejših imen naših sosedov. Luka Basi bo kot edini slovenski glasbenik nastopil na omenjenem festivalu.

“V tem trenutku, ko odštevamo do trenutka, ko bom spet lahko na odru s svojimi poslušalci, je najbližji občutek tistim na odru, kadar izdamo novo pesem,” ob tem pove pevec in doda: “Veselim se komentarjev, odzivov, posnetkov ljudi, ki prepevajo moje pesmi. Ne glede na to, kaj nam glasbeno prinaša poletje, je padla odločitev, da izdamo pesem, za katero verjamemo, da bo še ena tistih, ki jo bo publika vzela za svojo in jo prepevala na vsa grla,” je dejal ter pripomnil, da sta prav nastopa na dveh največjih glasbenih festivalih na Hrvaškem, CMC-ju in ponovno na splitskem festivalu, velik razlog, da komaj čaka in odšteva dni do poletnih mesecev.

Preberi Izvorno Novico

Interdiskont.si | Ponudbe meseca