Prednik na seznamu Metine liste oseb, ki vzbujajo upanje, da še ni vse izgubljeno

Prednik na seznamu Metine liste oseb, ki vzbujajo upanje, da še ni vse izgubljeno

Metina lista, ki je okolju prijazna spletna postaja za osebe širokih pogledov in aktivnega duha. Na njihovem spletnem portalu izpostavljajo ljudi, ideje in projekte, ki predstavljajo motor sprememb v našem času in okolju. Konec leta pa štirje njihovi novinarji izberejo politično stranko in politika oz. političarko, ki so najbolj zaznamovali letošnje leto. Ocenijo, kdo je bil po njihovo “največje razočaranje, pa nebuloza, podvala in drama queen leta, drugi dogodek leta in oseba ali dejanje, ki vzbuja upanje, da vse še ni izgubljeno.”

Tako se je med politike, ki vzbuja upanje, da vse še ni izgubljeno, uvrstil tudi Ravenčan Jani Prednik iz vrst SD. Družbo mu v kategoriji Nada leta delajo še Ljudmila Novak, Alenka Bratušek in Jernej Vrtovec.

Prednik je ob tem za naš medij dejal: “Bil sem prijetno presenečen, ko sem videl, da sem se znašel na seznamu Metine liste oseb, ki vzbujajo upanje, da še ni vse izgubljeno. Predvsem zato, ker sem prejel potrditev, da ves moj trud in energija, ki jo vlagam v boljši jutri vseh, ni zaman. Obenem zame to predstavlja dodatno motivacijo. Zlasti v trenutkih, ko se zdi, da ni racionalnih rešitev, je vsaka taka pozitivna omemba dokaz, da vsak posameznik s svojo vztrajnostjo in dobrimi nameni, lahko prispeva svoj delež.«

Več o seznamu oseb, političnih strank in organizacij, si lahko preberete na strani Metina lista, ki jo najdete TUKAJ.

Preberi Izvorno Novico

Interdiskont.si | Ponudbe meseca