Brezplačno testiranje na koronavirus tudi v Črni in v Dravogradu

Brezplačno testiranje na koronavirus tudi v Črni in v Dravogradu

V Črni na Koroškem bo v ponedeljek, v Dravogradu dva dni pozneje

Štab civilne zaščite občine Črna na Koroškem krajanom sporoča, da bo možnost brezplačnega testiranja s hitrimi antigenskimi testi omogočena tudi v Črni. Potekalo bo v ponedeljek, 4. januarja od 12. ure dalje v prostorih Kulturnega doma Črna.
Predhodna prijava za brezplačno testiranje ni potrebna. S seboj je potrebno imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Upoštevati je potrebno vsa navodila NIJZ – med čakanjem je treba ohranjati medsebojno razdaljo (najmanj 2 metra) in nositi pravilno nameščeno zaščitno masko.
Brezplačno hitro testiranje na virus SARS-CoV-2 bo tudi v Dravogradu. Izvedel ga bo tamkajšnji zdravstveni dom v sredo, 6. januarja med 9. in 15. uro. Ker želijo preprečiti morebitno gnečo in omogočiti dostop najširšemu krogu naših občanov bo testiranje potekalo istočasno na dveh lokacijah, v dvorani Špic D in v Šentjanžu v dvorani Doma Borcev. S sabo je potrebno imeti osebni dokument in zdravstveno izkaznico. Na testiranje lahko pridejo tudi občani drugih občin.

Skincare Zero Image

Brezplačno testiranje na koronavirus tudi v Črni in v Dravogradu

Preberite izvorno novico na Brezplačno testiranje na koronavirus tudi v Črni in v Dravogradu >

Interdiskont.si | Ponudbe meseca