Tragedija slovenskega glasovanjaDavkoplačevalci ocenjujejo Tarčo»Tudi to bo minilo«?

Tragedija slovenskega glasovanjaDavkoplačevalci ocenjujejo Tarčo»Tudi to bo minilo«?

Politika me vedno manj zanima. Vedno bolj pa me zanima zdravje in usoda ljudi. Žal o tem odloča tudi politika. Tako se je ta teden odvilo glasovanje o Zakonu o nalezljivih boleznih. Z veliko večino so predstavniki ljudstva zakon podprli. Kaj to pomeni? Da se bo že tako ena najstrožjih zakonodaj v Evropi glede cepljenja, še zaostrila. Otežen bo vpis necepljenim v javne izobraževalne ustanove. Zakaj je to sporno?

  1. Ker so sestavine cepiv uradno poslovna skrivnost.

  2. Ker se ne preverja alergičnosti otrok na sestavine cepiv, ker so poslovna skrivnost.

  3. Ker Slovenija ne preverja sestavin cepiv, ampak slepo zaupa proizvajalcem, ki so bili vpleteni v odškodninske tožbe zaradi neustreznosti zdravil ali cepiv.

  4. Ker se kršijo pravice otrok ter nedotakljivost telesa po podpisanih mednarodnih pogodbah.

Kot nekdo, ki mu je partizanski upor Slovenije položen v zibko, ki mu pomeni otroštvo, ideale in cilje, je delovanje slovenske politike, nesprejemljivo. Partizani so delovali za tovarištvo, resnico in pravico. Poslanci Republike Slovenije izdajajo samostojnost in neodvisnost. Vključno s stranko Levica pa ponižujejo starše otrok poškodovanih s cepivi, ali pa se sprenevedajo. Pačijo zgodovino in v debato glede obveznega cepljenja je poslanec Levice povlekel celo Tita. Ima morda izkušnjo, kako je z vpisom otroka, ki je imel reakcijo na cepivo v vrtec v Jugoslaviji? Starši dobro vedo: otrok se je lahko vpisal v vrtec. Ima morda dokumente iz časa Jugoslavije, kako so se odzvali zdravniki na nevrologiji, če je otrok imel reakcijo na cepivo? Niso izključili te možnosti. Zakaj? V Jugoslaviji smo sami izdelovali in pregledovali cepiva: Pliva in Torlak. Zdaj? Dobimo od ameriških korporacij ali multinacionalk zapakirana cepiva, ki se ne pregledajo. Dokazano. Kakor da ni dovolj sramota SMC, ki je podpisala ameriško korporativno pogodbo, SDS s svojimi domobranskimi izpadi, DESUS z zanemarjanjem starejših, notorično lažnivi Zmago Jelničič in po vetru se obračajoča stranke SAB, Šarec in ostala kompanija, se je tudi domnevna slovenska levica: SD in Levica, vedla izjemno sramotno in zavržno. Sicer slovenska levice izvaja vse, da rdečo zvezdo upora popači. Zato jo je pobarvala z mavričnimi barvami in jo vedno znova prilagaja globalističnim trendom politike identitete. Vse za popolno izgube narodne zavesti in prilagajanja sponzorjem?

Nimam besed za razočaranje. Za poniževanje staršev. Za sprenevedanje.

Predvsem pa sporočam slovenski levici: niste nasledniki partizanskega duha. Niste nasledniki ljudskega upora proti okupatorju. Ne, sodelujete z njimi, na perverzno manipulativen način. Niste podporniki ljudstva in njihovih pravic. Ne zaslužite si kaplje krvi padlih borcev in bork. Zase in v imenu številnih partizanskih družin lahko rečem – ste največje razočaranje slovenske politike.

Slovenska Levica se oglašuje s sloganom Rose Luxemburg, da tisti, ki se ne premikajo, ne čutijo svojih verig. Slovenski narod se premika in tudi vi ste tisti, ki zahtevate verige zanj. Celoten slovenski parlament sodi na smetišče zgodovine.

Prosim podprite neodvisni medij ZDRAVO SLOVENIJA. Pay Pal na koncu strani.

Foto: Recycled Propaganda

Skincare Zero Image

Tragedija slovenskega glasovanjaDavkoplačevalci ocenjujejo Tarčo»Tudi to bo minilo«?

Preberite izvorno novico na Tragedija slovenskega glasovanjaDavkoplačevalci ocenjujejo Tarčo»Tudi to bo minilo«? >

Interdiskont.si | Ponudbe meseca