Fužinar do prve zmage med 1.B ligaši!

Fužinar do prve zmage med 1.B ligaši!

1.B liga se za naše fante ni začela po načrtih, saj so na uvodni tekmi nastopili zelo oslabljeni in za nameček še neodločni, temu je sledil poraz proti PRO Volleyu. V tekmovanje so se vrnili na najboljši možni način, z zmago s 3:1 proti odličnim in izkušenim Radencem. Tekma je bila v vseh nizih z izjemo zadnjega izjemno izenačena. V prvem nizu sta se ekipi izmenjevali v vodstvu, prvi so do set žoge prišli mladi odbojkarji Fužinarja, ki pa pike na i vsaj v prvem nizu niso uspeli postaviti. Sledila je napeta končnica, ki je z 28:26 pripadla domačinom. A je to bil zadnji dobljeni niz domače ekipe, saj so odbojkarji Fužinarja v nadaljevanju tekme ostali zbrani tudi v končnicah. Drugi in tretji niz sta potekala po notah mladih Korošcev, ki so narekovali ritem igre in v oba niza v končnico vstopili z minimalno prednostjo, a so jo Radenci vedno uspeli stopiti. A set žoge so v obeh nizih bile na strani Fužinarjevih fantov, ki so jih rutinirano reševeli “iz prve”. Oba niza sta se končala s 25:23. Četrti niz je bil le še formalnost, odlična kemija v ekipi in mladostna razigranost sta poskrbeli za najboljši niz sezone, rezultat je bil 25:17, to pa je pomenilo veselje naše ekipe ob zmagi s 3:1 v gosteh. Za Radence je največ točk kot po pravilu dosegel Horvat, ki je dosegel 15 točk. A Fužinar se je na njegovo igro dobro pripravil in ga zadržal na 28% realizacije napada. Dobro predstavo so prikazali še Ajlec, Banič in Škrjanec, vsi so dosegli po 12 točk. 

Za Fužinar so pod vodstvom trenerja Veličkovića in pomočnika Ježa nastopili: Plesec (L), Knuplež (L) 1 točka, Lednik, Fink 13, Mandl 1, Ranc 19, Pušnik 8, Mori 21, Primik, Levar, Hribernik, Podričnik 12 in Kasnik 4. Naslednja tekma ekipo čaka že v sredo, ko bodo ob 19. uri odigrali tekmo 4. kroga Pokala Slovenije proti ekipi Merkur Maribora II. Tekma bo potekala po priporočilih NIJZ, v letošnji sezoni pa bo na vseh tekmah vstopnina 3 € za polnoletne, za mladoletne pa bo vstop brezplačen.

Video zadnje točke in veselje ob pomembni zmagi: 

Statistika in povzetek tekme: http://ozs-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=7488&ID=67&CID=1147&PID=106&type=LegList

VIR: OKF

Preberi Izvorno Novico

Interdiskont.si | Ponudbe meseca

Jezički:
,