10 neodgovorjenih vprašanj o koviduNesporna moč množičnih meditacijNemčija: Prevara laboratorija, ki je odobril glifosat

10 neodgovorjenih vprašanj o koviduNesporna moč množičnih meditacijNemčija: Prevara laboratorija, ki je odobril glifosat

Piše: L. M.

Cilj zapisa je vzbuditi pozornost in zanimanje za ključne vidike pandemije, ki pa so žal še vedno brez epiloga in dokončnih odgovorov. Številna vprašanja že počasi tonejo v pozabo, česar pa kritično misleča javnost ne sme dopustiti.

1.) Vprašanje o izvoru virusa. Ali je virus naravnega izvora ali pa gre za SARS virus, ki je bil modificiran v laboratoriju?
Podvprašanje pa je seveda, ali je bil v primeru zadnje možnosti virus izpuščen namerno kot nekakšno biološko orožje ali pa je bil izpuščen po nesreči, kar tudi ne bi bilo nič neobičajnega glede na že znane primere takšnih pripetljajev. Da gre za umetno spremenjen virus, sta že pred meseci trdila francoski nobelovec Luc Montaigner in mednarodno priznani strokovnjak, profesor Giuseppe Tritto, in šla navzkriž z mnenjem širše znanstvene skupnosti, pred dnevi pa je vprašanje znova prišlo v ospredje, saj kitajska virologinja in žvižgačica, ki je prebegnila iz Kitajske v ZDA, trdi, da ima dokaze o tem, da je virus nastal v laboratoriju. Njen intervju s Tuckerjem Carlsonom na Fox TV je bil takoj cenzuriran na Facebooku, Kitajki pa je Twitter zaprl račun. Posledice umetnega virusa bi bile daljnosežne in bremenilne predvsem za Kitajsko in ZDA, ki so bile med financerji Wuhanskega laboratorija.

2.) Vprašanje sumljivega sosledja dogodkov in potez odločevalcev v letih pred izbruhom pandemije, povezav med organizacijami in korporacijami ter sledenja toku denarja
Vzpostavitvi potrebne »infrastrukture« lahko sledimo najmanj od leta 2010, ko je fundacija Billa in Melinde Gates zagnala iniciativo Desetletje cepiv, pa vse do oktobra 2019 in dogodka »Event 201«, ki je bil, kot se zdi, sodeč po ukrepih in praksah, ki smo jim danes priča, nič manj kot nekakšna generalka pred predstavo. Omeniti velja tudi obsežne raziskave (7 minuta videa) SARS virusa, ki so potekale v zadnjih 20 letih s strani tistih, ki danes diktirajo tempo odzivanja na korona situacijo oz. si obetajo dobičke zaradi prodaje zdravil in cepiv. Rezultat raziskav so bili tudi številni vloženi patenti v povezavi s korona SARS virusi.

3.) Pojav »poplave« sporočil o kovid situaciji s strani WHO v sodelovanju s spletnimi giganti, vsesplošna cenzura vseh strokovnih in laičnih mnenj, ki nasprotujejo uradnim stališčem o pandemiji ali jih preizprašujejo.
»Poplaviti« medije z uradno zgodbo o pandemiji je seveda en izmed »predpisanih« ukrepov iz simuliranega scenarija pandemije dogodka Event 201. Globalen obseg kratenja pravice do svobode govora je nekaj, čemur še nismo bili priča in je rezultat zlitja interesov kapitala farmacevtske in tehnološke industrije ter njunega obvladovanja množičnih medijev.

4.) Škandal s hidroksiklorokvinom oziroma načrtno sabotiranje in politizacija in prepoved dokazano učinkovitega načina zdravljenja Covid-19.

Če bi od vsega začetka sledili zgledu zdravnikov, kot sta dr. Raoult v Franciji in dr. Zelenko v ZDA, ki sta zelo uspešno zdravila ljudi s hidroksiklorokvinom, bi lahko rešili na desettisoče človeških življenj. Ne bi bilo tudi potrebe po dragih zdravilih, kot je Remdesevir in seveda ne bi bilo potrebe po cepivu. Medicinski lobiji, ki so zdravilo sabotirali tudi z lažnimi kasneje umaknjenimi študijami, so po mnenju dr. Raoulta krivi zločinov proti človeštvu. Že samo ta zgodba jasno razkriva sebične kapitalske interese v ozadju odzivanja na koronakrizo.

5.) Vprašanje zavajajočih statistik

Na začetku epidemije smo bili priča strašenju javnosti z napačnimi, grozljivo pretiranimi modeli širjenja virusa in v nadaljevanju zavajanju z napačnimi številkami ter zgrešenimi interpretacijami statistik umrlih in okuženih. Priča smo bili pravi zmedi v statistikah umrlih. V ZDA so za beleženje vzroka smrti kršili pravilnik, ki ureja to področje in s tem izdatno povečali število umrlih zaradi Covid-19.

6.) Vprašanje utemeljenosti in implementacije ukrepov, kot so karantena, socialno distanciranje, maske …
V začetku smo bili priča drastičnemu odzivu na zgrešene katastrofične modele širjenja virusa in realno situacijo skokovitega porasta smrti v severni Italiji. Ukrepi maskiranja so se po svetu uveljavili šele potem, ko so smrti začele padati. Danes na nobenem grafu poteka epidemije za katerokoli državo ne moremo razbrati kakršnegakoli učinka zaradi ukrepa maskiranja. Številni zdravniki in drugi strokovnjaki so komentirali, da so ukrepi pretirani oz. predimenzionirani za naravo tega virusa in da pomenijo odklon od dosedanjih praks. Vsa znanost o maskah kot ukrepu proti širjenju virusnih respiratornih bolezni, do letošnjega leta je ugotavljala, da maske ne igrajo nobene vloge in so zato nepotreben ukrep. Tematika ukrepov je ena tistih, ki najbolj razdvaja javnost, ker posega v osnovne človeške svoboščine.

7.) Vprašanje o primernosti PCR testov za diagnosticiranje virusnih respiratornih bolezni

Nerelevantnost rezultatov PCR testov je ključna za objektivno vrednotenje epidemije primerov oz. »okuženih«, ki smo ji priča v številnih državah, kjer so začeli tudi testirati vedno več ljudi. Znano je, da je tudi izumitelj PCR tehnologije, nobelovec Kary Mullis svaril pred uporabo le te za diagnosticiranje. Resnost situacije se potencira preko histeričnega medijskega poročanja, ki je prenehalo šteti mrtve, ker jih skoraj ni več, temveč se je usmerilo v preštevanje »okuženih« oseb. Nastala iluzija epidemije je postala razlog in izgovor za vedno ostrejše ukrepe, ki jih vsakič znova opravičijo z rahlo povečanim številom umrlih, ki se nam gotovo bliža, ker prihaja sezona respiratornih obolenj.

8.) Vprašanje o zlorabi krize s strani odločevalcev (korporacij in politike) za pospešitev izvedbe načrtov spreminjanja družbe oziroma implementacije tehnologij, ukrepov in zakonodaje v smeri tehnokracije, kontrole prebivalstva in bio-varnostne paradigme.
V skladu z znanim sloganom politike, je vsaka kriza priložnost, se številni analitiki epidemije ocenjujejo, da so odločevalci v slogu »doktrine šoka«, o kateri je pisala Naomi Klein, izkoristili trenutek in mimo radarja prestrašene javnosti zapeljali številne projekte tehnokratske agende, ki bodo močno posegli v naša življenja in zelo verjetno negativno vplivali na svoboščine in izborjene pravice ljudi. Med drugim prehod na digitalni denar in ukinitev gotovine, digitalna osebna in zdravstvena potrdila, hitra vzpostavitev omrežja 5G, ki bo omogočilo internet stvari in totalen nadzor nad ljudmi tudi na njihovih domovih, delo na domu, premik vseh aktivnosti še bolj »online«, cepilna tetovaža, ki jo lahko skeniramo s telefonom, »nebesni« vseprisotni internet in še bi lahko naštevali …

9.) Vprašanje povezave med cepljenjem proti gripi in povečano dovzetnostjo za Covid-19, kar je še posebej kritično opozorilo v pričakovanju sezone povečanja respiratornih obolenj.

Objavljene so študije, ki razkrivajo povezavo med stopnjo precepljenosti proti gripi in smrtnostjo za Covidom-19. Države z najvišjim odstotkom starejše populacije, cepljene proti gripi, so imele tudi najvišjo smrtnost za Covid-19 (Belgija, Peru, Velika Britanija, Italija). Na drugi strani so imele države z najmanjšim deležem proti gripi cepljenih starejših (Ruanda, Tajska, Mozambik, Šrilanka) tudi najmanj smrtnih primerov v aktualni pandemiji. Če se izkažejo omenjene študije za zanesljive, so velikopotezni načrti nekaterih držav, ki želijo z obsežnim cepljenjem proti gripi, zmanjšati pritisk na kapacitete bolnišnic, zgrešene in pomenijo recept za katastrofo.

10.) Vprašanje o konsenzu znanosti.

S privoljenjem medijev se ustvarja iluzija konsenza v znanosti in utišanje ter celo patologizacija tistih, ki se ne strinjajo z uradnimi razlagami epidemije. Številni zdravniki, virologi, epidemiologi se dejansko ne strinjajo z ukrepi in politikami spopadanja z epidemijo. Takšen primer je nemški virolog prof. Sucharit Bhakdi z več kot 300 strokovnimi članki in 30 letnimi izkušnjami, ki je zgrožen nad tem, kar se dogaja. O tem je napisal knjigo Corona False Alarm. Zdravniki in različni strokovnjaki so v številnih državah naslovili na odločevalce pisma, s katerimi izražajo nestrinjanje s trenutnimi politikami in pozivajo proti cenzuri dela stroke in s končanjem nerazumnih ukrepov.

Prosim podprite neodvisni medij ZDRAVO SLOVENIJA. Pay Pal na koncu strani.

Skincare Zero Image

10 neodgovorjenih vprašanj o koviduNesporna moč množičnih meditacijNemčija: Prevara laboratorija, ki je odobril glifosat

Preberite izvorno novico na 10 neodgovorjenih vprašanj o koviduNesporna moč množičnih meditacijNemčija: Prevara laboratorija, ki je odobril glifosat >

Interdiskont.si | Ponudbe meseca