Nasilje »v imenu ljubezni«Poznate neprespane noči?»Tega ne bi nikoli naredili«

Nasilje »v imenu ljubezni«Poznate neprespane noči?»Tega ne bi nikoli naredili«

Znano je, da se motene osebe, ki terorizirajo družino, izgovarjajo, da vse to počnejo »v imenu ljubezni«. Nasilneži od družine zahtevajo, da smejo le v šolo ali službo in hitro domov. Jih ustrahujejo, če izražajo pozitivna čustva. Želijo, da je družina v nenehni napetosti, da se nasilnež počuti »upoštevanega«. Predvsem pa želijo, da so vsi materialno in duševno podrejeni. Samo v stanju nasilne kontrole, trdi nasilnež, je družina »varna«. Nasilnež značilno prepove obiske in povezovanje z drugimi ljudmi, tudi sorodniki.

Kaj pa, če se v nasilneža spremeni država? Oziroma več držav? Spomnimo se ukrepov proti terorizmu zaradi padca dvojčkov 9/11 v ZDA. V imenu varnosti niso nastale le neskončne in mučne kolone na letališčih, ki niso preprečile niti enega napada, mimogrede. V imenu »varnosti« je v vojni proti terorizmu ameriški režim ubil 800.000 ljudi in porabil 6, 4 trilijonov dolarjev. Je to skrb za lastni narod in varnost ali le umazana vojna izbranega kroga vladajočih, ki potrebujejo razlog? Vojna je udoben biznis, če jo gledaš na TV iz klimatizirane vile z bazenom. Kakor je karantena prava zabava, za Billa Gatesa, ki ima samo v eni od svojih šestih razkošnih vil 23 parkirišč, vodno fontano, 24 kopalnic, 6 kuhinj, 6 kaminov in 66.000 kvadratnih metrov veliko posest. Delo od doma nenadoma dobi precej drugačen prizvok za najbolj izprijenega dobrotnika našega časa.

Če so vas nekoč vrgli iz vrste za letalo zaradi tega, ker ste imeli v torbi sadni sok, zdaj ustavijo letalo z vkrcanimi potniki, kakor se je to zgodilo v Kanadi, ker 1 leto in pol star otrok ni imel maske. Mater je policija nameravala aretirati. Najhujše pri tem? Nekaterim je to povsem sprejemljivo. Zaslepljeni prestrašeni potrošniki, vodljivi veliko bolj kot pes na vrvici, ki tam ni na lastno pobudo, sovražno renčijo na vsakogar od preprostih ljudi. Nikoli pa niti za sekundo ne pomislijo na orgijo klanja, laži in ropa, ki jo izvajajo njihovi oblastniki. So v coni somraka človeške zavesti, biološka masa brez sočutja in razmišljanja. Precej zastrašujoče.

Zadnji dogodki po svetu domnevno le zaradi virusa, so alarm za človekove pravice. Nasilneži vseh vrst v kravatah ali uniformah si v imenu »varnosti« oziroma »ljubezni do ljudi« dovolijo brutalno poniževanje, ustrahovanje in zapiranje ljudi. Sebi pa številne vlade oproščajo napačno štetje okuženih in porazno zavajanje javnosti.

Primer noseče matere v Avstraliji, ki so jo doma aretirali zjutraj v pižami, zaradi objave na Facebooku, je primer sodobnega nacizma. Brez narekovajev. Da pred otroki v plenicah vkleneš jokajočo mater, ki ima čez eno uro ultrazvok, ki ni storila nič drugega kot pozvala k izražanju mnenja na izjemno kulturen način, si nasilnež najslabše vrste. Izkazalo se je, da je policijski uslužbenec, ki je podpisal nalog za aretacijo nosečnice, vpleten v korupcijo, ki se je sodno preganjala.

Nasilje, izolacija in tajne metode se zdijo tudi »v imenu ljubezni« s strani kanadskih oblasti sprejemljiva metoda. Občane, ki ne pokažejo po njihovem mnenju dovolj »sodelovanja« s korona ukrepi, lahko zaprejo, kamor želijo na neznani lokaciji. Zaradi tega, ker ste šli v park, na primer.

Kaj natančno je potrebno, da bi javnost razumela, da nasilje nad poštenimi državljani ni oblika »varnosti«, ampak uvajanje diktature? Pogosto so nasilneži tudi sadisti ali spolni iztirjenci, tudi v tem oblasti ne zaostajajo. Ples svatov na porokah je v Avstraliji prepovedan zaradi virusa, medtem, ko je organiziranje seks zabav dovoljeno. Sadomazohizem z državnim pečatom.

In na koncu kakšna pošast na oblasti moraš biti, da štirim sinovom, starim od 7 do 13 let, poveš, da se od 39-letnega očeta, za katerega so šteti dnevi, ker umira za rakom, lahko poslovi le eden izmed njih?

Vrhunec sprenevedanja je opiranje na »strokovna stališča, ki so skrbno izbrana ali cenzurirana, brez javne debate. Če so leta 1550 vedeli, da se papeški naslov kupi, leta 2020 vemo, da je znanost podkupljiva. Zgolj naziv ne pomeni še osebne integritete.

Če bi državnim institucijam res bilo do preventivnega zdravja, bi zaprli McDonaldse, podražili alkohol desetkrat, v avtomatih pa bi bilo ekološko sadje. Ne le to, korporacije ne bi sramotno podkupile celotne politike z nekaj milijoni, kakor so tudi jo. Usmerjanje zgolj in samo na en virus, medtem ko ima človeštvo hude okoljske in družbene težave, kaže na interese prevzema ekonomske in zasebne suverenosti državljanov, kolikor jo je sploh še ostalo.

Prosim podprite neodvisni medij ZDRAVO SLOVENIJA. Pay Pal na koncu strani.

Skincare Zero Image

Nasilje »v imenu ljubezni«Poznate neprespane noči?»Tega ne bi nikoli naredili«

Preberite izvorno novico na Nasilje »v imenu ljubezni«Poznate neprespane noči?»Tega ne bi nikoli naredili« >

Interdiskont.si | Ponudbe meseca