Neznanec na Ravenskih dnevih oropal 24-letnico. Ste mogoče videli storilca?

Neznanec na Ravenskih dnevih oropal 24-letnico. Ste mogoče videli storilca?

Včeraj,  26. avgusta 2018, okoli pol petih zjutraj, je neznani storilec pred Letnim kopališčem na Ravnah oropal 24-letnico.

Policisti so v nedeljo, 26. avgusta ob pol petih zjutraj pred Letnim kopališčem na Ravnah na Koroškem, obravnavali rop. Neznani storilec, star od 30 do 35 let, srednje postave, kratkih temnih las, z nekaj dni neobrito brado je pristopil do 24-letne občanke in od nje zahteval denar. Ker mu oškodovanka denarnice ni hotela izročiti, jo je s pestjo udaril v glavo, iz rok iztrgal denarnico ter pobegnil v smeri prireditvenega prostora Ravenskih dnevov, pred letnim kopališčem Ravne.

Storilec je bil oblečen v temne hlače, temen pulover ter črno jakno s kapuco. Obut je bil v temne športne copate.

Policisti obiskovalce prireditve prosijo, da jim sporočijo, če so v omenjenem času morda videli moškega danega opisa. Prav tako pozivajo občane, če bi morda našli črno lakasto denarnico z dodatkom čipke v zlati barvi, ki jo je neznani storilec po dejanju najbrž odvrgel, da jih o tem obvestijo.

Pokličejo lahko na telefonsko številko Policijske postaje Ravne na Koroškem 02 821 62 00 ali na telefonsko številko 113.

Preberi Izvorno Novico

Jezički: