Kris and his Slovenian cycling adventure 🚲🌳 Otočec, Novo mesto, Kostanjevica na Krki

Kris and his Slovenian cycling adventure 🚲🌳 Otočec, Novo mesto, Kostanjevica na Krki

On the second day of his Slovenian cycling adventure, Kris from Belgium was exploring beautiful Dolenjska region. Activities of the day: visiting the Otočec castle, discovering Novo mesto, the craddle of Slovenian cycling, by bike and for grand finale – supping down the river along the village of Kostanjevica na Krki.

Follow Kris’s adventure on social media and blog.

Official page ➡️ https://ter.li/7pkipz
💚 KRIS: https://ter.li/71aqhi

Oglej Si Izvorni Video >

Gostilna na Smučarski Koči

Smučarska koča stoji na severni strani Uršlje gore, na 765m nadmorske višine. Stoji v gorskem predelu, nedaleč od mestnega vrveža, na svežem zraku. S terase pred kočo se ponuja širok razgled čez Kotuljsko dolino, okoliška hribovja in Pohorje v ozadju. Pot do koče vodi od Raven na Koroškem ali iz Kotelj, nedaleč od Ivarčkega jezera. Gostilna na Smučarski koči je znana po svoji odlični kuhinji. Naš jedilnik vsebuje jedi iz domače kuhinje, ponudbo koroških specialitet, izvrstnih sladic in jedi po naročilu.

GORSKI PENZION

Organiziranim obiskom ponujamo možnost nočitev v dvoposteljnih sobah s toaletnimi prostori in na skupnih ležiščih. V koči je urejena gostilna, kjer je prostora za 40 oseb, ter posebni jedilni prostor za 15 oseb. Za rezervacije nas pokličite ali nam pišite. Z veseljem vam bomo odgovorili, uredili rezervacijo ali se dogovorili za dogodek.

Interdiskont.si | Ponudbe meseca

Jezički:
,