Življenje in vse ostalo / KUD Pitoni ZOO

Življenje in vse ostalo / KUD Pitoni ZOO

🎭 ŽIVLJENJE … IN VSE OSTALO 🎭

KUD Pitoni Z.O.O.
Koroški gledališki abonma

∙ VSTOPNICE ∙
🎫 http://www.kcravne.si/Nakup-abonmajev,
🎫 5 EUR: kupite jih lahko 2 uri pred predstavo v avli KC.

Abonenti Koroškega gledališkega abomaja zastonj.

∙ O PREDSTAVI ∙
Hrano ima rad vsak slehernik in zato KUD Pitoni Z.O.O. predstavlja skupek kratkih odlomkov, življenjskih grižljajev, sladko-grenkih kosov torte eksistence, slanih s papriko začinjenih rezin čipsa gomolja bistva, pečenko obstoja za dobrega humorja lačne množice. Pitoni Z.O.O. svoje kulinarično znanje ne dokazujejo v kuhinji, ampak na odrskih deskah. Svojih poslastic ne začinijo s čili omako, raje s smehom občinstva ob prirejenih skečih priljubljenih britanskih serij. Sestavine odigrane enolončnice »Življenje…in vse ostalo« segajo od dreganja v rahlo pečen sufle religije in verskih vprašanj, do prismojenih vidikov šolstva, družine in dela, zaključijo pa z glazuro oblito brco v zadnjico vsega, kar še preostane. Še kratek nasvet za bralce: Ne pišite opisa igre, ko ste lačni.

💃 Zasedba
Anja Mihelič
Jernej Urh
Valentina Rejavec
Uroš Medved
Matjaž Jeznik
Ines Gaiser
Miha Helbl

⏳ Predstava traja 85 minut.

19 people interested

Vec o TICu | More on TIC Ravne >

Vec na Smuckoc-i | More on Smuckoca >

SMUČARSKA KOČA

Smučarska koča stoji na severni strani Uršlje gore, na 765m nadmorske višine. Stoji v gorskem predelu, nedaleč od mestnega vrveža, na svežem zraku. S terase pred kočo se ponuja širok razgled čez Kotuljsko dolino, okoliška hribovja in Pohorje v ozadju. Pot do koče vodi od Raven na Koroškem ali iz Kotelj, nedaleč od Ivarčkega jezera.

GORSKI PENZION

Organiziranim obiskom ponujamo možnost nočitev v dvoposteljnih sobah s toaletnimi prostori in na skupnih ležiščih. V koči je urejena gostilna, kjer je prostora za 40 oseb, ter posebni jedilni prostor za 15 oseb. Za rezervacije nas pokličite ali nam pišite. Z veseljem vam bomo odgovorili, uredili rezervacijo ali se dogovorili za dogodek.