Koroška vabi….

Koroška vabi….

Koroška vabi.

Ogled rudnika s kajakom.

Po končani vožnji s čolni se peš odpravijo preko opuščenih jamskih delovišč, do postajališča jamskega vlaka. Med potjo pa jim vodnik s pripovedmi pričara dneve, ko v rudniku ni vladala tišina, ampak so v njem z orodjem in stroji delali številni rudarji.Danube GeoTour a underground wonderland 🙂 – here in the Unesco Global Geopark Karawanken-Karavanke

Did you know: The Karavanke Unesco Global Geopark is a cross border park between Austria and Slovenia, stretching across a geologically diverse area of 1,067 square kilometres, interspersed between the 2,000 metres high peaks of the Petzen/Peca and the Koschuta/Košuta.

More information:
http://www.interreg-danube.eu/approved-proje…/danube-geotour

#danubegeotour

The project is co-funded by European Union funds (ERDF, IPA).

Copyright Pictures Unesco Global Geopark Karawanken-Karavanke

Vec o TICu | More on TIC Ravne >

Vec na Smuckoc-i | More on Smuckoca >

SMUČARSKA KOČA

Smučarska koča stoji na severni strani Uršlje gore, na 765m nadmorske višine. Stoji v gorskem predelu, nedaleč od mestnega vrveža, na svežem zraku. S terase pred kočo se ponuja širok razgled čez Kotuljsko dolino, okoliška hribovja in Pohorje v ozadju. Pot do koče vodi od Raven na Koroškem ali iz Kotelj, nedaleč od Ivarčkega jezera.

GORSKI PENZION

Organiziranim obiskom ponujamo možnost nočitev v dvoposteljnih sobah s toaletnimi prostori in na skupnih ležiščih. V koči je urejena gostilna, kjer je prostora za 40 oseb, ter posebni jedilni prostor za 15 oseb. Za rezervacije nas pokličite ali nam pišite. Z veseljem vam bomo odgovorili, uredili rezervacijo ali se dogovorili za dogodek.

Interdiskont.si | Ponudbe meseca