Ključni dosežki slovenskega turizma in Slovenske turistične organizacije 1.8.2015-1.8.2017

Ključni dosežki slovenskega turizma in Slovenske turistične organizacije 1.8.2015-1.8.2017

Slovenija je prepoznana in zaželena butična zelena, aktivna, zdrava destinacija za petzvezdična doživetja, kar je rezultat pomembnih korakov na področju razvoja in trženja Slovenije kot turistične destinacije.
Vabimo vas k ogledu videa o ključnih dosežkih slovenskega turizma od avgusta 2015 do avgusta 2017, ki so rezultat partnerskega sodelovanja vseh ključnih deležnikov slovenskega turizma.

Oglej Si Izvorni Video >

Gostilna na Smučarski Koči

Smučarska koča stoji na severni strani Uršlje gore, na 765m nadmorske višine. Stoji v gorskem predelu, nedaleč od mestnega vrveža, na svežem zraku. S terase pred kočo se ponuja širok razgled čez Kotuljsko dolino, okoliška hribovja in Pohorje v ozadju. Pot do koče vodi od Raven na Koroškem ali iz Kotelj, nedaleč od Ivarčkega jezera. Gostilna na Smučarski koči je znana po svoji odlični kuhinji. Naš jedilnik vsebuje jedi iz domače kuhinje, ponudbo koroških specialitet, izvrstnih sladic in jedi po naročilu.

GORSKI PENZION

Organiziranim obiskom ponujamo možnost nočitev v dvoposteljnih sobah s toaletnimi prostori in na skupnih ležiščih. V koči je urejena gostilna, kjer je prostora za 40 oseb, ter posebni jedilni prostor za 15 oseb. Za rezervacije nas pokličite ali nam pišite. Z veseljem vam bomo odgovorili, uredili rezervacijo ali se dogovorili za dogodek.

Interdiskont.si | Ponudbe meseca

Jezički:
,