Prebujanje Duše in Telesa | Občina Ravne na Koroškem

Prebujanje Duše in Telesa | Občina Ravne na Koroškem

PREPRIČANJA !!!!!!!!
Na terapijah srečujem Duše, ki se tako močno oklepajo starih prepričanj – ki ponavadi niso njihova in so jim vcepili – da imam občutek, da sploh ne slišijo kaj jim govorim in razlagam. Za vsako stvar, pri kateri vidimo skupaj – kaj je težava – poiščejo izgovor. Halo, zakaj imaš potem težave, če bi bilo to prepričanje pravo, bi šli skozi življenje bolj lahkotno. Vedno je kaj za rešit, samo razlika je, kako z lahkoto nekaj rešimo ali pa naredimo iz “muhe slona”. Vedno imamo najmanj dve poti, na nas je kako se odločimo, če nimate namena kaj spremeniti na sebi – se rešit starih miselnih vzorce, prepričanj in načina delovanja, boste padali vedno globlje. rezultat je bolezen na fizičnem področju ali psihičnem. Vzemite življenje v svoje roke – imejte se radi. Lep teden vam želim….

Ker smo ljudje nagnjeni k temu, da nas zanima kaj bo jutri, vam v društvu podarimo kratek odgovor, na eno vaše življenjsko vprašanje.
Vse kar je potrebno da naredite, postavite eno vprašanje iz področja, ki vas zanima, na [email protected] in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Več o društvu, si poglejte na: www.prebujanjeduse.weebly.com

Lepo poletje vam želimo.

Društvo za prebujanje Duše in Telesa

Preberi Izvorno Novico

Interdiskont.si | Ponudbe meseca

Jezički: