Omar Naber – Tam nekje

Omar Naber – Tam nekje

Tam nekje je slovenska različica skladbe On my way, s katero je glasbenik Omar Naber zastopal Slovenijo na evrovizijskem odru v Kijevu.

Video, ki spremlja skladbo in predstavlja lepote Slovenije, je nastal v koprodukciji Slovenske turistične organizacije in RTV Slovenija.

Prikazuje zeleno deželo, ki leži v osrčju Evrope, na stičišču Alp, Mediterana, Krasa in Panonskega sveta. Vabi k obisku živahnih mestnih središč in čudovite narave, ki je le lučaj stran. Zdravilne termalne vode panonskega sveta, podzemni kraški svet, gorski vrhovi in alpska jezera ali obmorski Mediteran … Raziščite Slovenijo!

#ifeelsLOVEnia

Omar Naber: http://omarnaber.com

Oglej Si Izvorni Video >

Gostilna na Smučarski Koči

Smučarska koča stoji na severni strani Uršlje gore, na 765m nadmorske višine. Stoji v gorskem predelu, nedaleč od mestnega vrveža, na svežem zraku. S terase pred kočo se ponuja širok razgled čez Kotuljsko dolino, okoliška hribovja in Pohorje v ozadju. Pot do koče vodi od Raven na Koroškem ali iz Kotelj, nedaleč od Ivarčkega jezera. Gostilna na Smučarski koči je znana po svoji odlični kuhinji. Naš jedilnik vsebuje jedi iz domače kuhinje, ponudbo koroških specialitet, izvrstnih sladic in jedi po naročilu.

GORSKI PENZION

Organiziranim obiskom ponujamo možnost nočitev v dvoposteljnih sobah s toaletnimi prostori in na skupnih ležiščih. V koči je urejena gostilna, kjer je prostora za 40 oseb, ter posebni jedilni prostor za 15 oseb. Za rezervacije nas pokličite ali nam pišite. Z veseljem vam bomo odgovorili, uredili rezervacijo ali se dogovorili za dogodek.

Interdiskont.si | Ponudbe meseca

Jezički:
,