Exploring Ljubljana by bike with Danielle

Exploring Ljubljana by bike with Danielle

The first day of the Cycling Ambassadors of Slovenia was spent in Ljubljana, the capital of Slovenia. Our Ambassadors experienced very compact, very green, and very cyclist-friendly capital of Slovenia, which makes it a great place to explore by bicycle. The cycling tour took them through the historical city centre including architectural masterpieces of Slovenian famous architect Jože Plečnik.

More about the project: https://www.slovenia.info/en/cycling-ambassador-of-slovenia

Follow Danielle’s adventure here: https://storify.com/SloveniaInfo/cycling-ambassador-of-slovenia-danielle-antonia

Oglej Si Izvorni Video >

Gostilna na Smučarski Koči

Smučarska koča stoji na severni strani Uršlje gore, na 765m nadmorske višine. Stoji v gorskem predelu, nedaleč od mestnega vrveža, na svežem zraku. S terase pred kočo se ponuja širok razgled čez Kotuljsko dolino, okoliška hribovja in Pohorje v ozadju. Pot do koče vodi od Raven na Koroškem ali iz Kotelj, nedaleč od Ivarčkega jezera. Gostilna na Smučarski koči je znana po svoji odlični kuhinji. Naš jedilnik vsebuje jedi iz domače kuhinje, ponudbo koroških specialitet, izvrstnih sladic in jedi po naročilu.

GORSKI PENZION

Organiziranim obiskom ponujamo možnost nočitev v dvoposteljnih sobah s toaletnimi prostori in na skupnih ležiščih. V koči je urejena gostilna, kjer je prostora za 40 oseb, ter posebni jedilni prostor za 15 oseb. Za rezervacije nas pokličite ali nam pišite. Z veseljem vam bomo odgovorili, uredili rezervacijo ali se dogovorili za dogodek.

Interdiskont.si | Ponudbe meseca

Jezički:
,