On My Way to Slovenia • Omar Naber • Slovenia’s Eurovision Song Contest 2017

On My Way to Slovenia • Omar Naber • Slovenia’s Eurovision Song Contest 2017

Welcome to Slovenia, the only country in the world with the word LOVE in its name! Situated in the heart of Europe, Slovenia is a boutique, green, active and healthy country between the Alps, Mediterranean Sea, mysterious Karst with more than 11,000 karst caves and Pannonian Plain, rich in healthy water springs. Here, you can swim in the sea in the morning and climb mountains in the afternoon.

Get to know Slovenia and enjoy the song On My Way, performed by Omar Naber, Slovenian representative at the 2017 Eurovison Song Contest.

Oglej Si Izvorni Video >

Gostilna na Smučarski Koči

Smučarska koča stoji na severni strani Uršlje gore, na 765m nadmorske višine. Stoji v gorskem predelu, nedaleč od mestnega vrveža, na svežem zraku. S terase pred kočo se ponuja širok razgled čez Kotuljsko dolino, okoliška hribovja in Pohorje v ozadju. Pot do koče vodi od Raven na Koroškem ali iz Kotelj, nedaleč od Ivarčkega jezera. Gostilna na Smučarski koči je znana po svoji odlični kuhinji. Naš jedilnik vsebuje jedi iz domače kuhinje, ponudbo koroških specialitet, izvrstnih sladic in jedi po naročilu.

GORSKI PENZION

Organiziranim obiskom ponujamo možnost nočitev v dvoposteljnih sobah s toaletnimi prostori in na skupnih ležiščih. V koči je urejena gostilna, kjer je prostora za 40 oseb, ter posebni jedilni prostor za 15 oseb. Za rezervacije nas pokličite ali nam pišite. Z veseljem vam bomo odgovorili, uredili rezervacijo ali se dogovorili za dogodek.

Interdiskont.si | Ponudbe meseca

Jezički:
,