Hiking in Slovenia

Hiking in Slovenia

Spoznajte številne možnosti za pohodništvo v Sloveniji (gričevje- med vinskimi Goricami Svečine, sredogorja Posavja – Bohor do visokogorja okrog Triglava s slapom Peričnik.
Uživajte v okusni in raznoliki slovenski kulinarični ponudbi. Pohode je povezovala Pia Peršič, ki piše blog “Hodim, torej sem”.
Pohodništvo v Sloveniji podpirata vrhunski alpinist Viki Grošelj in olimpijski zmagovalec v metu kladiva Primož Kozmus.

Produkcija/Production: Fotografika, Colarič Boštjan sp, Krško
Režija/Directed by: Boštjan Colarič, Ksenja Kragl, Marko Lenarčič
Zračni posnetk/Aerial photographyi: David Potočar
Koncept/Concept: Pohodništvo&kolesarjenje giz in CPT Krško
Zahvaljujemo se 151. helikopterski eskadrilji Slovenske vojske.

Oglej Si Izvorni Video >

Gostilna na Smučarski Koči

Smučarska koča stoji na severni strani Uršlje gore, na 765m nadmorske višine. Stoji v gorskem predelu, nedaleč od mestnega vrveža, na svežem zraku. S terase pred kočo se ponuja širok razgled čez Kotuljsko dolino, okoliška hribovja in Pohorje v ozadju. Pot do koče vodi od Raven na Koroškem ali iz Kotelj, nedaleč od Ivarčkega jezera. Gostilna na Smučarski koči je znana po svoji odlični kuhinji. Naš jedilnik vsebuje jedi iz domače kuhinje, ponudbo koroških specialitet, izvrstnih sladic in jedi po naročilu.

GORSKI PENZION

Organiziranim obiskom ponujamo možnost nočitev v dvoposteljnih sobah s toaletnimi prostori in na skupnih ležiščih. V koči je urejena gostilna, kjer je prostora za 40 oseb, ter posebni jedilni prostor za 15 oseb. Za rezervacije nas pokličite ali nam pišite. Z veseljem vam bomo odgovorili, uredili rezervacijo ali se dogovorili za dogodek.

Interdiskont.si | Ponudbe meseca

Jezički:
,