Invitation to Slovenia with Tina Maze- Behind the scenes

Invitation to Slovenia with Tina Maze- Behind the scenes

Come to Slovenia!
Tina Maze, currently the most famous Slovenian top athlete, invites you to visit Slovenia — from the unique Sečovlje salt pans, picturesque Piran, Plečnik’s Triple Bridge in Ljubljana, the alpine pearl that is Lake Bled to pampering in Slovenian spas. Enjoy in Green Active Healthy Slovenia!
Photo by: Aleš Fevžer
Directed by: Jasna Hribernik
Director of photography: Rado Likon
Music by: Janez Dovč, Sounds of Slovenia
Costume design by: Alan Hranitelj
Styling by: Tanja Zorn
Make-up by: Špela Veble

Oglej Si Izvorni Video >

Gostilna na Smučarski Koči

Smučarska koča stoji na severni strani Uršlje gore, na 765m nadmorske višine. Stoji v gorskem predelu, nedaleč od mestnega vrveža, na svežem zraku. S terase pred kočo se ponuja širok razgled čez Kotuljsko dolino, okoliška hribovja in Pohorje v ozadju. Pot do koče vodi od Raven na Koroškem ali iz Kotelj, nedaleč od Ivarčkega jezera. Gostilna na Smučarski koči je znana po svoji odlični kuhinji. Naš jedilnik vsebuje jedi iz domače kuhinje, ponudbo koroških specialitet, izvrstnih sladic in jedi po naročilu.

GORSKI PENZION

Organiziranim obiskom ponujamo možnost nočitev v dvoposteljnih sobah s toaletnimi prostori in na skupnih ležiščih. V koči je urejena gostilna, kjer je prostora za 40 oseb, ter posebni jedilni prostor za 15 oseb. Za rezervacije nas pokličite ali nam pišite. Z veseljem vam bomo odgovorili, uredili rezervacijo ali se dogovorili za dogodek.

Interdiskont.si | Ponudbe meseca

Jezički:
,