Tina Maze’s Invitation to Slovenia ”Piran”

Tina Maze’s Invitation to Slovenia ”Piran”

As one of the greenest countries in Europe, Slovenia is the perfect destination for active and healthy breaks. It offers truly unique and unspoiled nature that has inspired many Slovenian professional sportsmen and women, not to mention the best skier in the world, Tina Maze.

From the pristine Sečovlje Salpans and the picturesque venetian town of Piran to the famous Plečnik Triple Bridge in Ljubljana and the magical Lake Bled – we welcome you to discover “Green. Active. Healthy” Slovenia with our champion, Tina Maze.

Photo by: Aleš Fevžer
Directed by: Jasna Hribernik
Director of photography: Rado Likon
Music by: Janez Dovč, Sounds of Slovenia
Costume design by: Alan Hranitelj
Styling by: Tanja Zorn
Make-up by: Špela Veble

Oglej Si Izvorni Video >

Gostilna na Smučarski Koči

Smučarska koča stoji na severni strani Uršlje gore, na 765m nadmorske višine. Stoji v gorskem predelu, nedaleč od mestnega vrveža, na svežem zraku. S terase pred kočo se ponuja širok razgled čez Kotuljsko dolino, okoliška hribovja in Pohorje v ozadju. Pot do koče vodi od Raven na Koroškem ali iz Kotelj, nedaleč od Ivarčkega jezera. Gostilna na Smučarski koči je znana po svoji odlični kuhinji. Naš jedilnik vsebuje jedi iz domače kuhinje, ponudbo koroških specialitet, izvrstnih sladic in jedi po naročilu.

GORSKI PENZION

Organiziranim obiskom ponujamo možnost nočitev v dvoposteljnih sobah s toaletnimi prostori in na skupnih ležiščih. V koči je urejena gostilna, kjer je prostora za 40 oseb, ter posebni jedilni prostor za 15 oseb. Za rezervacije nas pokličite ali nam pišite. Z veseljem vam bomo odgovorili, uredili rezervacijo ali se dogovorili za dogodek.

Interdiskont.si | Ponudbe meseca

Jezički:
,