EDEN 2011: Idrija (Stories of past Centuries)

EDEN 2011: Idrija (Stories of past Centuries)

http://bit.ly/xsgur5 http://www.slovenia.info/?eden_project=0&lng=1
Following the Trail of Mercury Heritage.

Mining. Lace-making. Wild waters. Action-packed trails. Luxurious flavours.

After exploring the world-renowned mine and its technical heritage allow your delicate side to take over — get to know the Idrija lace! After hiking outdoors pamper your tummy with the true “idrijski žlikrofi”, which will give you new strengths to experience the town, which might soon be on the UNESCO World Heritage list.
Find more at www.slovenia.info/eden

Oglej Si Izvorni Video >

Gostilna na Smučarski Koči

Smučarska koča stoji na severni strani Uršlje gore, na 765m nadmorske višine. Stoji v gorskem predelu, nedaleč od mestnega vrveža, na svežem zraku. S terase pred kočo se ponuja širok razgled čez Kotuljsko dolino, okoliška hribovja in Pohorje v ozadju. Pot do koče vodi od Raven na Koroškem ali iz Kotelj, nedaleč od Ivarčkega jezera. Gostilna na Smučarski koči je znana po svoji odlični kuhinji. Naš jedilnik vsebuje jedi iz domače kuhinje, ponudbo koroških specialitet, izvrstnih sladic in jedi po naročilu.

GORSKI PENZION

Organiziranim obiskom ponujamo možnost nočitev v dvoposteljnih sobah s toaletnimi prostori in na skupnih ležiščih. V koči je urejena gostilna, kjer je prostora za 40 oseb, ter posebni jedilni prostor za 15 oseb. Za rezervacije nas pokličite ali nam pišite. Z veseljem vam bomo odgovorili, uredili rezervacijo ali se dogovorili za dogodek.

Interdiskont.si | Ponudbe meseca

Jezički:
,